(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, Länsi-Suomen aluetiimi
Winco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Etsimme energiseen joukkoomme sähköasentajaa. Työhönottopaikkana liikkuvassa työssäsi on Pirkkalan toimipisteemme.

Tiimin tehtäviin kuuluvat mm. sähkörata- ja vahvavirtakunnossapito. Aluetiimi toimii aktiivisesti myös rakentamispalveluissa, jossa tarjoamme kaikki raideliikenteen tekniikkaosa-alueet; sähkörata, turvalaitteet ja vahvavirta.

Sinulla voi olla tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi sähköalan tutkinto) tai kokemusta sähkötekniikasta. Työtehtäviäsi tukee Wincon vahva organisaatio sekä partneriverkosto.

Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen asenne sekä sujuva suomen kielitaito. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykysi on erinomainen. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustushalukkuutta ja joustoa työajoissa.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet. Tulet työssäsi kehittymään ratatekniikan moniosaajaksi, huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Wincolla on mukavat työkaverit, erinomainen yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Soittele aluepäällikkö Mikko Ronkaiselle puh. 040 658 5088 tai työmaapäällikkö Paavo Lahdelle puh. 040 658 5049 ja jutellaan lisää. Tavoitat Mikon ja Paavon myös sähköpostilla, mikko.ronkainen@winco.fi ja paavo.lahti@winco.fi. Voit lähettää heille vapaamuotoisen työhakemuksen. Haku päättyy 16.11.2018. Olethan kuitenkin nopea, sillä täytämme tehtävän heti siihen sopivan henkilön löydyttyä.