(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja / laitoshoitaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Oletko motivoitunut ja innokas työntekijä, joka kaipaa uusia haasteita? Haemme nyt uutta kaveria Iijoen vesivoimalaitosten käynnissäpitotehtäviin. Työtehtäväsi sisältävät myös sähköasennustehtäviä.

Sinulla on halu oppia laitoshoitajan työnkuvaan kuuluvia laaja-alaisia tehtäviä sisältäen sähkö-alan ammattitehtävien lisäksi niin mekaanisten laitteiden ennakkohuoltoja kuin myös ympäristövalvontatöitä. Tukenasi on työpanostasi arvostava, ammattitaitoinen tiimi, laadukkaat, nykyaikaiset työkalut sekä mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tarjoamme työntekijöillemme myös Caverionin kattavat henkilöstöedut.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus. Suurjännitelaitteiden käyttö- sekä muiden teollisuuden kunnossapitotöiden (sähkö-, automaatio-, mekaaniset työt) kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi kokemusta automaatiojärjestelmistä ja hydrauliikkajärjestelmistä.  Joustava, oma-aloitteinen ja aktiivinen työntekijä menestyy tehtävässä varmasti.

 

Hae tehtävää 29.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

 

Lisätietoja antaa Caverionilta käynnissäpitomestari Pasi Pitkänen, p. 050 303 8638 tai yksikönpäällikkö Janne Hyyryläinen, p. 050 566 9347.