(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Haemme ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA Kuopioon.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä toimit asiakaskohteissamme hoitaen kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä sähköasennusten ylläpito-, vikakorjaus- ja huoltotöitä sekä mahdollisesti saneeraus- ja muutostöitä. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi kiinteistöhuollon ammattilaisia. Työaika on ma-pe klo 7–16 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Etsimämme henkilö on vahvan ammattitaidon omaava tiimihenkinen sähköasentaja. Kykenet itsenäiseen työhön, olet palvelualtis ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky. Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta ja vähintään vuoden kokemusta sähköasentajan tehtävistä. Sähkötyöturvallisuuskortti sekä hätäensiapukortti ovat välttämättömiä sähkötöiden suorittamiseksi.

Toivomme, että sinulla on ripeä työote ja kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Katsomme eduksi sähköpätevyyden sekä tulityö-, ja työturvallisuuskortit. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen, - ja englannin kielen taitoa sekä hyviä ATK- taitoja. B- ajokortti sekä oma auto ovat työssä välttämättömät. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvaselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme isossa kansainvälisessä konsernissa, kiinnostavan ja monipuolisen työkohteen sekä mukavan työporukan.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.3.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -