(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Kuopioon
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Vahvistamme Kuopion yksikköämme

Haemme nyt

SÄHKÖASENTAJAA

Sähköasentajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja sähkökorjaustehtävistä. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava.

Sinulla on alan soveltuva koulutus tai työn kautta hankittu ammattipätevyys. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen sähköjärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Myös erilaisista lvi-alan töistä oleva ammattitaito ja kokemus katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Hannu Hakkarainen puh. 029 029 3804 tai Markku Räsänen 029 029 3805 (27.8.2018 alkaen)

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2018.