Sähköasentaja kunnossapitoon
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2021

Työmaa etsinnässä, ja mieli haikaa uusiin ympyröihin? Etsimme teollisuuden sähköurakointiin erikoistuneelle Ubitec Oy:lle kotimaan kamaralle sopivia ahkeria asentajia tai ihan reissumiehiksi ulkomaan komennuksille asti. Kokeneessa ryhmässä olisi tilaa sähköasentajalle tai kahdelle, mekaaniselle asentajalle sekä näppärille apukäsille - tai meka-sähköasentajalle.

Ubitec Oy on ollut toiminnassa v. 2012 lähtien ja nyt keväällä nivoutunut osaksi kotimaista, vakavaraista Päähöyry-konsernia. Tämä antaa Ubitecille vakaan selkänojan ja mahdollistaa keskittymisen kasvuun ja kehittymiseen.

Mikä homma?
Kunnossapidon ja huollon tehtävissä tarvitaan lisävoimaa työskentelemään erilaisissa projekteissa, asiakkaita on laidasta laitaan, suurista pieniin ja tehtävät vaihtelevat sen mukaan. Osa porukasta on sidottuna ulkomaan komennuksille ja myös näihin projekteihin on mahdollisuus, jos niihin mieli haikaa. Työskentely vain kotimaan alueellakin onnistuu. 

Mitä vaatii?
Edellytämme hakijalta voimassaolevia turvakortteja sekä hyviä perustaitoja asennustöistä ja koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin ahkera ja motivoitunut asenne työtä kohtaan.

Mitä tarjoamme?
Kokeneen työporukan osaamisen yhdistettynä ahkeraan työmoraaliin. Työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä työporukassa, jossa asiakkaiden projektien vaihtelevuus antaa sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä itsekin työssä. Työsuhteessa noudatamme sähköliiton huolto ja kunnossapitoalan työehtosopimusta. Reissussa oloajasta maksetaan kohdemaan mukaiset reissurahat sekä kulkeminen ja majoituksiin liittyvät kulut ja järjestelyt.

Miten edetä tästä ?
Mikäli työskentely ulkomailla kiinnostaa, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti www.workpower.fi. Kyseessä on rekrytointi suoraan Ubitecin työntekijäksi, hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta, joten yhteydenotot vain WorkPowerin kautta. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot