(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja kunnossapitoon
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haemme sähköautomaatioasentajaa kunnossapidon monipuolisiin tehtäviin arvostetulle asiakkaallemme Caverion Suomi Oy:lle määräaikaiseen sijaisuuteen Korkeakoskelle.

Asentajana toimit kunnossapitotiimin jäsenenä ja suoritat yksin tai yhdessä tiimin muiden henkilöiden kanssa vuorokäynnissäpitoon, kunnossapitoon ja ennakkohuoltoon kuuluvia työtehtäviä. Työt tehdään Korkeakoskella Caverionin asiakkaan tehtaalla.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta ja tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. koneenasentaja tai automaatioasentaja). Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja itseohjautuva vastuullisen asenteen omaava kunnossapitoasentaja. Työ vaatii tekijältä hyvää ongelmanratkaisukykyä, kykyä toimia kiireessä haasteellisissa tilanteissa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä arvostetun ja luotettavan työnantajan palvelukseen monipuolisissa ja haastavissa teollisuuden kunnossapidon ja huollon tehtävissä. Saat vastuuta ammattitaitoisena asentajana ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi entisestään. Sijaisuuden jälkeen saattaa osaavalle henkilölle riittää töitä myös pidemmäksikin aikaa.

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuksesi heräsi, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Markus Korpela puh. 050 464 8493 / markus.korpela@barona.fi.