(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja kunnossapitoon, Lujabetoni Oy, Järvenpää
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Etsimme vahvistusta Järvenpään elementtitehtaan kunnossapidon tiimiimme ja haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

SÄHKÖASENTAJAA teollisuuden kunnossapidon tehtäviin.

Toimit tehtävässä monipuolisessa ja vaihtelua tarjoavassa kunnossapitoasentajan työssä. Työtehtävät painottuvat sähköasennustehtäviin, mutta sisältävät myös mekaanista asennusta ja huoltotehtäviä. Tehtäviisi kuuluu betonielementtituotannon koneiden ja laitteiden sekä kiinteistöjen kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt, painottuen sähköpuolen asennuksiin. Vastaat myös kunnossapitotöiden vaatimista tapahtumakirjauksista kunnossapitojärjestelmään.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valittu henkilö palkataan suoraan Lujabetonille vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus on mahdollista heti soveltuvan henkilön löydyttyä!


Edellytämme sinulta

- Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä halukkuutta jatkuvaan kehittämiseen.
- Lisäksi toivomme sinulta useamman vuoden työkokemusta sähköalalta ja/tai teollisuuden kunnossapitotehtävistä sekä ehdotonta sitoutumista 0-tapaturmatavoitteeseen ja tavoitteen vaatimiin toimintatapoihin.
- Valmiutta tarvittaessa myös vuorotyöhön.


Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan sekä vakituisen työsuhteen menestyvässä yrityksessä. Tässä tehtävässä pääset näyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen, joka vastaa ammatillista osaamistasi.

Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.

Tutustu yritykseemme ja toimintaamme: www.lujabetoni.fi/yritys/lujabetoni/


Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja hausta: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0405100433 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
StaffPoint Oy
040 5100433
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi