(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja kunnossapitoon, Lujabetoni Oy, Järvenpää
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Etsimme vahvistusta Järvenpään elementtitehtaan kunnossapidon tiimiimme ja haemme nyt

KUNNOSSAPIDON SÄHKÖASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit tehtävässä monipuolisessa ja vaihtelua tarjoavassa sähkö-mekaanisessa kunnossapitotyössä. Tehtäviisi kuuluu betonielementtituotannon koneiden ja laitteiden sekä kiinteistöjen kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt, painottuen sähköpuolen asennuksiin. Vastaat myös kunnossapitotöiden vaatimista tapahtumakirjauksista ARROW -järjestelmään.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valittu henkilö palkataan suoraan Lujabetonille vakituiseen työsuhteeseen.


Edellytämme sinulta

- Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä halukkuutta jatkuvaan kehittämiseen.
- Lisäksi odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta sähköalalta ja/tai teollisuuden kunnossapitotehtävistä sekä ehdotonta sitoutumista 0-tapaturmatavoitteeseen ja tavoitteen vaatimiin toimintatapoihin.
- Valmiutta tarvittaessa 2-vuoro- ja 3-vuorotyöhön.


Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan sekä vakituisen työsuhteen menestyvässä yrityksessä. Tässä tehtävässä pääset näyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi.

Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.

Tutustu yritykseemme ja toimintaamme: www.lujabetoni.fi/yritys/lujabetoni/


Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja hausta: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi