(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja kunnossapidon tehtäviin, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.
 
Haemme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa kunnossapitotiimiin Turkuun. 
 
Toivomme hakijoilta reipasta ja ripeää työskentelyotetta sekä sähköalan koulutusta. Tehtävässä edellytetään jonkin verran aiempaa sähköalan kokemusta ja kokemus kone/teollisuussähköasennuksesta katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta hankkia ne).

Pääset osaksi osaavaa kunnossapitotiimiä ja käsiksi monipuolisiin työtehtäviin. Toivomme hakijoilta hyviä ongelmanratkaisukykyjä ja mahdollisuutta tarpeen tullen päivystämiseen ja työajoissa joustamiseen.
 
Palkkaus määrittyy kokemuksen mukaan. 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Sari Halme p. 0504752050 tai sari.halme@nordic.fi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.