Sähköasentaja koulutettavaksi teleasentajaksi
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haemme sähköasentajaa koulutettavaksi työn ohessa erikoisosaajaksi ja asennusalan ammattilaiseksi. Jos olet hakemassa itsellesi ammatillista erikoistumista ja suuntaa omalle osaamisellesi pitkäkestoisen työsuhteen parissa arvostetussa alansa johtavassa yrityksessä, saatat silloin olla etsimämme henkilö.

Haemme kansainväliselle ja arvostetulle asiakasyrityksellemme Lahden/Päijät-Hämeen alueelle oppimishaluista aloittelevaa sähköasentajaa koulutettavaksi työn ohessa alan ammattilaiseksi.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia asennustöitä maastoissa ja asutuskeskuksissa. Työ on aluksi määräaikainen työsuhde, jossa on kuitenkin mahdollisuus pitkäaikaiselle jatkolle/toistaiseksi voimassa olevalle työsuhteelle. Töitä tehdään arkisin ja normaalin päivätyörytmin mukaan.

Työympäristön luonteen takia sinulla tulee olla halukuutta työskennellä ulkotiloissa sekä korkeissa paikoissa kuten mastoissa. Hakijoilta toivomme siis rohkeaa ja pelotonta asennetta työntekoa kohtaan. Ammatillinen koulutus esimerkiksi sähkö-/tietoliikennealalta on välttämätön edellytys tehtävistä suoriutumiseksi. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa sekä ajokorttia ja aikaisempi työkokemus alalta luetaan hakijan eduksi. Toivomme myös työturvallisuus- ja hätäensiapukurssin suoritusta ja voimassa olevaa korttia.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden esimerkiksi vastavalmistuneille sähkö-/tietoliikenneasentajille kehittyä ja saada työkokemusta alansa johtavasta yrityksestä. Työtehtävissä menestyminen voi avata mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja luotettavaan työpaikkaan. Tarjoamme lisäksi hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Perusedellytykset työnsaannille:

  • Sähkö-/tietoliikennealan koulutus
  • Nuhteeton tausta
  • Ajokortti

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa heti, sillä ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse perttu.piispa@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1363189
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, IT/tietoliikenne, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti, Heinola, Iitti, Orimattila, Asikkala, Kärkölä