(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja koneenrakennukseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Haemme Poriin ammattitaitoista sähköasentajaa teollisuuteen.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on osallistua koneenrakennukseen sähkötöiden osalta. Työskentelet asiakkaan hallilla osana kokoonpanotiimiä ja vastaat koottavan tuotteen sähköistyksestä. Työ on pääasiassa päivävuoroa, mutta mahdollisuus 2-vuorotyöhön on oltava.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- kokemusta vastaavanlaisesta työstä
- voimassaolevaa sähkötyöturvallisuuskorttia
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa haastattelun yhteydessä. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. 

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
Leena Saari
044 565 4343
leena.saari@workpower.fi

Avainsanat: sähköasennus, teollisuus, teollisuussähköasentaja, teknologiateollisuus, kokopäivätyö