(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja koestuslaboratorioon
Eaton Power Quality Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haemme yhteistyökumppanillemme Eaton Power Quality Oy:lle sähköalan koulutuksen omaavaa henkilöä työskentelemään testauksen kehitys- ja kunnossapitotehtäviin sähkölaboratorioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen päivätyöhön.

Työssä vastaat omalta osaltasi sähkölaboratorion kunnossapito- ja kehitystehtävistä, kuten testereiden rakentaminen ja osallistuminen suunnitteluun. Työt sisältävät myös UPS-systeeminen kytkentä- ja purkutyöt testauksen ohessa sähkölaboratoriossa. Työssä pääset käyttämään sähköalan kokemustasi monipuolisissa tehtävissä. Vianhakua tehdessäsi työkaluinasi ovat erilaiset piirustukset ja mittalaitteet.

Odotamme hakijalta sähkö- ja automaatioalan soveltuvaa koulutusta ja aitoa kiinnostusta kehittää omaa osaamistaan koestuksen parissa. Työ sopii hyvin nälkäiselle oppimisen haluiselle henkilölle kuin myös sähköalan ammattilaiselle, koska tehtävään perehdytetään. Eduksi katsomme mm. sähköautomaatioalan kunnossapitokokemuksen teollisuudesta tai/ja yleisen kokemuksen teollisuussähköasennuksista ja teollisuusautomaatiosta. Tämän lisäksi toivomme hakijalta hyvää englannin kielen taitoa.

Odotamme hakijalta vahvaa turvallisuusajattelua, vastuuntuntoa, aktiivisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä aitoa halua kehittyä alan ammattilaiseksi. Tarjoamme hakijalle mahdollisuuden työllistyä arvostetun yrityksen palvelukseen kilpailukykyisellä palkalla hyvien työkaverien ympäröimänä.

Mikäli näet itsesi kehittyvässä työnkuvassa, hae rohkeasti avointa paikkaa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos taas jokin jäi mietityttämään, niin ota yhteyttä: Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi, puh. 050 3546065.