(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja kodinkoneasennuksiin
Hakonen Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Haemme Hakoselle yhteistyökykyistä, asiakaslähtöistä ja työtä pelkäämätöntä sähköasentajaa kodinkoneiden jakelu- ja asennustehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Sähköasentajana pääset mukaan Hakosen ammattitaitoiseen porukkaan, joka koostuu kodin- ja pesulakoneiden ammattilaisista. Sähköasentajana suoritat monipuolisia ja vaihtelevia kodinkoneiden sähköasennustöitä.

Hakonen palvelee asiakkaitansa pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, sekä tarvittaessa myös ilta- ja viikonloppuaikoina.

Toivomme sinulta sähköalan koulutusta ja B-luokan ajokorttia. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen sähköasennuksista ja/tai kodinkoneiden asennus-/huoltotehtävistä. Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön, sekä hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme pitkäaikaisen, monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, johon saat kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden sekä ammatilliseen kehittymiseen että kilpailukykyisen palkkauksen. Saat ammattitaitoisen tiimin tuen ja kasvavan yhtiön vauhdikkaan ympäristön sekä työyhteisön rennon ilmapiirin vakavaraisessa ja arvostetussa perheyrityksessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela numerosta 050 464 8493, arkisin klo 12-13.