(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja kodinkoneasennuksiin
Hakonen Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Haemme Hakoselle yhteistyökykyistä, asiakaslähtöistä ja työtä pelkäämätöntä sähköasentajaa kodinkoneiden jakelu- ja asennustehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Sähköasentajana pääset mukaan Hakosen ammattitaitoiseen porukkaan, joka koostuu kodin- ja pesulakoneiden ammattilaisista. Sähköasentajana suoritat monipuolisia ja vaihtelevia kodinkoneiden sähköasennustöitä. Hakonen palvelee asiakkaitaan päivä-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa.

Toivomme sinulta sähköalan koulutusta ja B-luokan ajokorttia. Eduksi katsomme kokemuksen sähköasennuksista ja/tai kodinkoneiden asennus/huoltotehtävistä. Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön, sekä hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme pitkäaikaisen, monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden sekä ammatilliseen kehittymiseen että kilpailukykyisen palkkauksen. Saat ammattitaitoisen tiimin tuen ja kasvavan yhtiön vauhdikkaan ympäristön sekä työyhteisön rennon ilmapiirin vakavaraisessa ja arvostetussa perheyrityksessä.

Työt alkavat määräaikaisella työsuhteella Baronan kautta, mutta työssään pärjäävälle on erinomainen mahdollisuus rekrytoitua myöhemmin Hakosen kirjoille. Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja Baronalta antaa: Markus Korpela p. 050 464 8493.