(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Kitisen vesivoimalaitoksille
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Oletko motivoitunut ja innokas työntekijä, joka kaipaa uusia haasteita? Haemme nyt käynnissäpitäjää vesivoimalaitosten sekä sähköasemien käynnissäpitoon. Tehtävässä varmistetaan vesivoimalaitosten sekä sähköasemien korkea käytettävyys suunnitelmallisen huoltotoiminnan avulla. Huolto- ja paikalliskäyttötehtäviä on kaikkiin em. järjestelmien laitteisiin liittyen (sähkö-/automaatio-, kone- sekä rakennustekniikka).

Tehtävä edellyttää sähköasentajan perustutkintoa sekä riittävää työkokemusta sähköalan tehtävistä, esimerkiksi teollisuudesta. Odotamme, että olet motivoitunut kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti vesivoimalaitosten sekä sähköasemien eri järjestelmiin liittyen. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työn tekemiseen, hyvää vuorovaikutustaitoa sekä sopeutumiskykyä vaihteleviin tehtäviin.  Tehtävässä edellytetään myös valmiutta työajan ulkopuoliseen varallaolossa toimimiseen tulevaisuudessa.

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin tuen ja ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Käy lukemassa referenssejämme: https://www.caverion.fi/referenssit

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Taisto Maijala p. 0400 182 527 tai Janne Hyyryläinen, p. 0505669347

Hae tehtävää 25.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.