(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Kitisen vesivoimalaitoksille
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020
Oletko motivoitunut ja innokas työntekijä, joka kaipaa uusia haasteita? Haemme nyt sähköasentajaa vesivoimalaitosten sekä sähköasemien käynnissäpitoon. Tehtävässä varmistetaan vesivoimalaitosten sekä sähköasemien korkea käytettävyys suunnitelmallisen huoltotoiminnan avulla. 

Tehtävä edellyttää sähköasentajan perustutkintoa sekä riittävää työkokemusta sähköalan tehtävistä. Odotamme, että olet motivoitunut kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti vesivoimalaitosten sekä sähköasemien eri järjestelmiin liittyen. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työn tekemiseen, hyvää vuorovaikutustaitoa sekä sopeutumiskykyä vaihteleviin tehtäviin.  Tehtävässä edellytetään myös valmiutta työajan ulkopuoliseen varallaolossa toimimiseen tulevaisuudessa. 

Tarjolla on kilpailukykyinen palkkaus, mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen, ammattitaitoisen tiimin tuki sekä ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Caverion panostaa vahvasti myös työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. 

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/töihin-caverionille/caverikirja
Instagram: @caverionsuomi

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Taisto Maijala, p. 0400 182 527 tai Janne Hyyryläinen, p. 0505669347

Hae tehtävää 16.8.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.