(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja kiinteistökunnossapitoon
Saint-Gobain Finland Oy Gyproc

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Haemme Gyprocin Kirkkonummen tehtaalle

SÄHKÖASENTAJAA KIINTEISTÖKUNNOSSAPITOON

Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti kiinteistöön ja piha-alueisiin liittyvät sähkötyöt. Osallistut tarvittaessa myös rakennuksien ja ulkoalueen huoltoihin ja korjauksiin sekä huolehdit turvallisuudesta omalta osaltasi. Työhösi kuuluu joustavasti myös muut esille tulevat tehtävät.

Toimit osana kolmen hengen kiinteistönhuoltotiimiä. Kokemuksesi karttuessa vahvistat levylinjamme sähkö- ja automaatio-osastoa tarvittaessa esim. kunnossapitoseisokeissa. Pystyt työskentelemään tarvittaessa myös iltavuorossa.

Etsimämme henkilö

Arvostamme vähintään sähköasentajan koulutusta sekä halua oppia kiinteistöhuollon monipuolisia tehtäviä. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja työjärjestelyihin. Lisäksi sinulla on hyvät organisointi- sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Katsomme eduksi SAP PM -toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksen, Office-työkalujen hallinnan sekä kiinteistötekniikan perustuntemuksen. Kokemus LVI-töistä sekä teollisuuden sähkö- ja automaatiotöistä katsotaan myös eduksi.

Tule mukaan huippuporukkaamme!

Tarjoamme turvallisen työympäristön, hyvän perehdytyksen ja mukavan työporukan sertifioidun Top Employer 2019 -huipputyönantajan palveluksessa. Tehtävässä sovelletaan Rakennustuoteteollisuuden työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa automaatioinsinööri Eetu Järvinen, p. 050 577 3267, arkipäivisin klo 9-15 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt!

Lähetä hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen eetu.jarvinen[at]saint-gobain.com. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Avainsanat: sähköasentaja, huoltoasentaja, asentaja, sähkömies, huoltomies, LVI, LVI-asentaja, automaatioasentaja, automaatio, teollisuus, sähkö, sähkötyöt, SAP PM, Office, kiinteistötekniikka, kiinteistöhuoltaja, sähkötyöt, kunnossapito, kunnossapitoasentaja, huolto, asennus, Kirkkonummi, Espoo, Lohja, Uusimaa, Siuntio, Inkoo, Karjaa, Nummela, Helsinki, Vantaa