(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Uusien mielenkiintoisten asiakkuuksien myötä jatkamme vahvaa kasvuamme ja kaipaamme Rovaniemelle lisää mahtavia työcavereita! Oletko vuorovaikutustaitoinen sähköalan ammattilainen? Hae meille töihin!

Meillä pääset nauttimaan rennosta ilmapiiristä ja esimiehen luottamuksesta! Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin tuen ja ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Aikaisempi muutaman vuoden työkokemus sähköasentajan työstä ja sähköasentajan koulutus antaa hyvät eväät tehtävässä menestymiseen. Eduksi katsomme heikkovirtajärjestelmien osaamisen. Ymmärrät oman tonttisi merkityksen osana suurempaa kokonaisuutta ja pystyt ottamaan vastuun omasta tekemisestä ja työnjäljestä. Työkohteissa tapaat innolla muita ammattilaisia ja olet oivaltanut myös yhteishengen arvon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Tapio Jurvelin, p. 040 843 7822. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 22.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.