(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Uusien mielenkiintoisten asiakkuuksien myötä jatkamme vahvaa kasvuamme ja kaipaamme kohteisiimme lisää mahtavia työcavereita! Tällä hetkellä vahvistamme asennustiimiämme Lapin alueella. Työpisteesi voi sijaita joko Rovaniemellä tai Keminmaalla.Pukiessasi päälle Caverionin työtakin näyttäydyt ulospäin oma-aloitteisena ja motivoituneena osaajana, joka hoitaa oman alueensa työkohteissa ammattitaidolla.

Meillä jokainen tiimiläinen on tärkeä ja huomioidaan. Tässä työssä sinun työpäiväsi ovat monipuolisia, ja täyttyvät vaihtelevista asennustehtävistä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Me tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen, meille työnjälki on tärkeää, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme ja työcavereistamme.

Aikaisempi muutaman vuoden työkokemus sähköasentajan työstä ja sähköasentajan koulutus antaa hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen. Voit kuitenkin olla myös vasta valmistunut, me perehdytämme ja koulutamme sinua matkalla alan ammattilaiseksi. Eduksi katsomme heikkovirtajärjestelmien osaamisen.  

Ymmärrät oman tonttisi merkityksen osana suurempaa kokonaisuutta ja pystyt ottamaan vastuun omasta tekemisestä ja työnjäljestä. Työkohteissa tapaat innolla muita ammattilaisia ja olet oivaltanut myös yhteishengen arvon.

Innostuitko? Hae tehtävää 11.03.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Jarkko Leinonen, p. 050 594 4994. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä asioissa sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell 040 307 5053. Tulet työllistymään Caverion Suomi Oy:n palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.