(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Vahvistamme asennustiimiämme Seinäjoen alueella. Sinua odottaa toimiva tiimi, joka koostuu vajaasta kymmenestä sähköalan osaajasta. Pukiessasi päälle Caverionin työtakin näyttäydyt ulospäin oma-aloitteisena ja motivoituneena osaajana, joka hoitaa oman alueensa työkohteissa ammattitaidolla.

Meillä jokainen tiimiläinen on tärkeä ja huomioidaan. Tässä työssä sinun työpäiväsi ovat monipuolisia, ja täyttyvät vaihtelevista huolto- ja asennustehtävistä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Me tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen, meille työnjälki on tärkeää, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme ja työcavereistamme.

Aikaisempi muutaman vuoden työkokemus sähköasentajan työstä ja sähköasentajan koulutus antaa hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen. Voit kuitenkin olla myös vasta valmistunut, me perehdytämme ja koulutamme sinua matkalla alan ammattilaiseksi. Eduksi katsomme kokemuksen kiinteistöjen sähköasennuksista ja ajokortti on edellytys tehtävän suorittamiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Hannu Pulli, p. 050 390 1068. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä asioissa sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell 040 307 5053.

Innostuitko? Hae tehtävää 25.2.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.