(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja kiinteistöhuoltoon
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020
Oletko motivoitunut ja oma-aloitteinen sähköalan ammattilainen? Haemme nyt kahta ammattitaitoista kiinteistöhuollon sähköasentajaa Tampereelle. Asentajan vastuulla ovat sähköasennustyöt huoltokohteissa, sekä kiinteistöjen saneeraus- ja uudisrakennuskohteissa. Tehtävä sisältää vianhakua, korjaus- ja ennakkohuoltotehtävien suorittamista sekä erilaisia sähköasennuksia asiakaskohteissamme. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja liikkuvan työnkuvan ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja –hyvinvointiin. Meillä saat käyttöösi ensiluokkaiset työkalut sekä suuren talon henkilöstöedut, kuten liikuntaedun ja laajan työterveyshuollon. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työkavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Hyvä asenteen lisäksi tarvitset tehtävässä menestymiseen sähköasentajan koulutuksen sekä aiempaa työkokemusta alalta. Kokemus kiinteistöjen sähköasennuksista katsotaan eduksi ja tarvittaessa olet valmis tekemään myös muita tekniikan asennuksia. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Anssi Haanpää, p. 050 573 2430 tai sähköpostitse anssi.haanpaa@caverion.com. 

Hae tehtävään 22.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.