(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja kiinteistöhuoltoon
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Vantaa

Caverionin menestyessä valtakunnallisesti, haemme jatkuvasti uusia työkavereita osaksi voittajajoukkuettamme! Etsimme nyt sähköasentajaa pääkaupunkiseudun kiinteistökohteisiin. Takki naulakossa odottaa ratkaisunhakuista ja oma-aloitteista osaajaa, joka loistaa myös asiakaskohtaamisissa.

Meillä pääset tekemään yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa, vastaten omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Päiväsi koostuvat monipuolisista sähkön vika- ja huoltotöistä sekä kiinteistösähköasennuksista. Tässä tehtävässä viihdyt, jos tykkäät itsenäisestä työstä, oman työn suunnittelusta ja joustavasta työtavasta.

Työnantajana me huolehdimme aina työvälineiden ja –ympäristön laadukkuudesta, emmekä anna kenenkään puurtaa ongelmien parissa yksin. Tapaturmia vältetään kaikin tavoin ja koko työyhteisö on yhteistyöhaluinen ja panostasi arvostava. Voittajajoukkueen työnjälki on ihailtavaa, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme ja toimimme asiakkaan kanssa aidosti täydellä sydämellä.

Jos tunnet kiinteistöalan sähköasennustehtävät ja sinulla on sähköalan ammatillinen perustutkinto sekä oma-aloitteinen ote työntekoon, sovellut tehtävään erinomaisesti.


Lisätietoja sähköasentajan tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tapio Paasio p. 050 390 1618.

Hae tehtävää 15.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.