(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja kesätyöhön Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Oletko sähköalan opiskelija ja valmis viettämään kesääsi sähkögurujen opeissa? Haluatko oppia lisää sähköjärjestelmien asennustöistä ja kenties kehittyä sähköpiirrustusten tulkitsemisessa? Entä kiinnostaako sinua kiertotalous ja ilmastonmuutoksen jarruttaminen? Mahtavaa, sillä me haemme nyt Ouluun

  

SÄHKÖASENTAJAA KESÄTÖIHIN 

  

Kesätöissä pääset tekemään osaamistasi ja koulustasoasi vastaavia tehtäviä yhdessä ammattilaistemme kanssa. Tehtävät liittyvät sähköhuoltoihin ja niihin liittyviin kunnossapito-, korjaus- ja asennustehtäviin vaihtelevissa asiakaskohteissamme pääkaupunkiseudulla. Kesätyön pituus on sovittavissa. 

  

Parhaiten tulet onnistumaan tehtävässä, jos olet ehtinyt opiskelemaan sähköalaa vähintään kaksi vuotta, tai voit olla jo vastavalmistunut sähköasentajakin. Tarvitset työssä B-ajokortin, oma auto on eduksi mutta ei välttämätön. Pääasia on, että olet innokas kehittämään ammattitaitoasi ja sinulla on halukkuutta oppia uutta. Asiakaspalveluhenkisyys sekä tunnollinen työasenne auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Me arvostamme laadukasta työnjälkeä ja toivomme sinulta vastuullista työotetta. 

  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön ammattilaisten joukossa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja autamme sinua eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään ja meillä sinun on mahdollista edetä myös vaativampiin tehtäviin. Jos olet tällä hetkellä kiinnostunut työharjoittelusta, niin voit myös mielellään ottaa rohkeasti meihin yhteyttä.  

  

Jos haluat oppia kesyttämään sähkön, täytä hakemuksesi ja tule meille! Kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin yksikön päällikkö Jani Oksalalta, +358504710084.