(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Etsitkö kesätöitä sähköltä? Rekrytoimme asiakasyrityksillemme sähköasentajia Tampereelle kesäksi 2020. Viime vuonna kauttamme työllistyi yli 100 rakennusalan kesätyöntekijää.

Sähköasentajana tulet työskentelemään pääsääntöisesti uudiskerrostalotyömaiden sähköistysten parissa. Työsi voi sisältää mm. johdotuksia, kaapelinvetoa, kalustuksia sekä muita erilaisia asennuksia ja kytkentöjä. Kohteet sijaitsevat Tampereella ja sen lähialueilla.

Toivomme sinun olevan aikaisempaa kokemusta sähköasentajan työstä kerryttänyt ja mahdollisesti jo valmistunut asentaja. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön, eduksesi katsotaan EA-, tulityö- sekä sähkötyöturvallisuuskortti.

Työaika ma-pe klo 7-15.30. Kesätöiden aloitus on sovittavissa touko-heinäkuulle ja töiden kesto sopimuksen mukaan n. 1-4kk.  

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja nuorekas WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla. Teemme yhteistyötä useiden sähköalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan kesätyöpaikan. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan työnantajan. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesaduuni.org.  

Löytyisikö sinun kesätyöpaikkasi meidän avullamme? Jätä hakemus, jossa kerrot aikaisemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi, verkkosivujemme kautta jo tänään! Kesärekrytoinnit ovat kovassa vauhdissa ja haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätietoja sähköasentajan kesätyöpaikoista antaa tarvittaessa Katja Metsäkylä p. 044 747 5295.

”Tahto on se, mikä saa asiat etenemään.”

 

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, sähköasentaja, sähkäri, Tampere, Pirkanmaa