(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, kesätyö (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen sähköalan yritys, joka toteuttaa taidokkaasti ja vankalla kokemuksella sähköasennuksia ja -suunnittelua sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Etsimme nyt asiakkaallemme kahta omatoimista ja riuskaa sähköasentajaa kesän kiiresesongille. Työssä on mahdollista aloittaa heti, ja töitä on tiedossa elokuun alkupuolelle saakka.

Asiakasyrityksemme sähköasentajan tehtävä koostuu monipuolisista yleisasennuksista. Työkohteet ovat pääasiassa saneerauskohteita, mutta myös uudispuolen halli- ja toimitilakohteita sekä suurkeittiöitä on työkohteissa mukana. Ensimmäiset työkohteet sijaitsevat Tampereella, Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä.

Etsimme tehtävään itsenäiseen työhön kykeneviä asentajia, jolla on hyvät kädentaidot ja oma-aloitteinen työote. Tehtävässä työskennellään sekä työpareittain että itsenäisestikin. Toivomme hakijoilta B-ajokorttia ja mieluusti oman auton käyttömahdollisuutta työkohteisiin kulkemiseksi. Myös alan lupakortit olisi hyvä olla voimassa.

Hyville työntekijöille voi olla kesän jälkeen tarjolla pitkäaikaisempaakin työtä asiakasyrityksessämme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Puhelintiedustelut arkisin klo 8:00-16:00.