(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja kerrostalotyömaalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme  sähköasentajia (2kpl) asiakasyrityksemme kerrostalotyömaalle Tampereen keskustaan.

Etsimme asentajaa, jolla on aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä ja uudiskohteissa työskentelystä. Etsimämme tekijä on tarkka ja huolellinen asentaja, jolla on halu oppia ja kehittyä sähköasentajana.

Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, sähkötyöturvallisuuskoulutusta, tulityökorttia sekä EA1-korttia.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15.30. Palkkaus sähköistysalan TES mukaan.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työympäristön, jossa pääset kehittämään rakennusalan osaamistasi sekä tilaisuuden päästä verkostoitumaan alan yrityksiin luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat työvaattet. Meillä on myös mukava ja nuorekas porukka WorkPowerin toimistolla.  Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä meihin niin sovitaan aika, että tulet käymään toimistollamme.

Lisätietoja tarvittaessa Juuli Friberg 040 5902825 / juuli.friberg@workpower.fi

avainsanat: rakennustyö, kokoaikatyö, sähköasentaja