(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja / kärkimies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Asiakkaamme Ubitec Oy on teollisuuden kunnossapitoon sekä automaatio- ja sähköistysprojekteihin erikoistunut palveluyritys, joka kehittää palveluitaan jatkuvasti yhdessä asiakkaidensa kanssa. Yritys työllistää tällä hetkellä 25 henkilöä ja sen toimipaikkana on Pirkkala. Yrityksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa teollisuuskohteineen, mutta työkeikkoja tehdään tarvittaessa muuallekin - myös ulkomaille.

Etsimme nyt sähköasentajaa / kärkimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta ja näyttöä vetokyvystäsi eri projekteissa. Etsimämme kärkimies taitaa vaativatkin sähkötyöt teollisuuskohteissa ja on alan koulutus. Muu tekninen ymmärrys ja osaaminen automaatio- ja huollon toimista ovat myös eduksesi. Asiakkaina ovat mm. ABB ja Valmet. Metallin puolen osaaminen on työssä plussaa mutta ei välttämättömyys. Ryhmään kuuluu 2-4 henkilöä ja reissupäiviä voi kertyä paljon ajankohdasta riippuen, ajokortti tulee olla. Työssä on raportointivelvollisuus, tyydyttävät tietotekniset taidot riittävät paperihommien tekemiseksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi s-postilla jonna.kanerva@workpower.fi tai nettisivujemme kautta
https://www.workpower.fi/tyopaikat/tyopaikat/sahkoasentaja-karkimies/31?a_id=13596784

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121, lasse.lehtinen@workpower.fi

tai HR-koordinaattori Jonna Kanerva, puh. 045 139 7492

Avainsanat: sähköasentaja, kärkimies, kokopäivätyö, vakituinen, reissuhomma, rekrytointi