Sähköasentaja, kärkimies
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

Sinä kärkimiestaitoinen sähköasentaja, luethan ilmoituksen läpi ja mikäli täytät kriteerit niin laita hakemusta tulemaan! 

Etsimme asiakkaan kanssa yhteistyössä monipuolisiin kohteisiin kärkimiestaitoista sähköasentajaa. Tarjolla on loistava tilaisuus päästä kehittämään omaa osaamista sekä ottamaan vetovastuuta isoista linjoista. 

 


Asiakasyritysesittely


Yritys on toiminut jo sadan vuoden ajan ja saanut tässä ajassa tunnettavuutta alalla. Heidät tunnetaan luotettavasta, ammattitaitoisesta ja nopeasta palvelusta. Pääasiallisia työkohteita ovat erilaiset teollisuuden kohteet sekä linjasaanerausurakat yksityisellä että julkisella puolella. 
 

----------

Mitä etsimme:

Etsimme ammattitekijää, joka ei sorru paineen alla ja pystyy viemään annetut tehtävät kunnialla loppuun. Sinulla tulisi olla sähköpuolen työkokemusta vähintään 5 vuotta ja mieluusti monipuolisista kohteista. Plussaa on jos olet päässyt työskentelemään sekä uudis- että saneerauskohteissa. Kärkimieskokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tässä siis tilaisuus päästä etenemään valitsemallasi urapolulla. ---------- 

 

Mitä odotamme hakijalta: 

Odotamme hakijalta rehellisyyttä, luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja muita hyviä työmiehen piirteitä. Kärkimiehenä toimiminen vaatii tiimityöskentelytaitoja ja sosiaalisuutta. 


Odotamme  työnhakijoilta:

  • Sähköalankoulutusta
  • Väh. 5 vuoden työkokemusta
  • Työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia
  • Suomen kielen taitoa

 

 

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme alan parhaan työpaikan! Tarjolla kokopäivätyö täysillä viikkotunneilla vakaassa ja luotettavassa asiakasyrityksessä. Työsuhde solmitaan vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tarkoituksena vakinaistua asiakayritykseen. 

 

Palkka: TES palkkataulukon mukaan + TES mukaiset korvaukset. Palkkaukseen vaikuttaa työhön valitun henkilön osaamistausta. 

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. 

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Ville Herold
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
040 530 4366
ville.herold(a)smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1201425
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa