(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018

Haemme nyt kahta ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA Jyväskylään.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä huolehdit kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä sähköasennusten ylläpito-, vikakorjaus- ja huoltotöitä sekä mahdollisesti myös saneeraus- ja muutostöitä. Tehtävä on vakituinen ja kokopäivätyötä kello 7-16 välillä. Tarvitset tehtävässä ajokortin ja omaa autoa. 

Sinulla on tehtävään soveltuva sähköasentajan koulutus sekä muutaman vuoden työkokemus edellä mainitun kaltaisista työtehtävistä. Sinulta löytyy myös osaamista tele- ja heikkovirtajärjestelmistä. Arvostamme moniosaamista ja kokemusta teollisuuden sähköasennuksista.<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


Toivomme sinulta reipasta ja motivoitunutta työotetta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet valmis työskentelemään monipuolisessa työssä. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, normaalit IT-taidot. Lisäksi sinulla tulisi olla voimassa olevat työturva-, hätäensiapu, tulityö- ja sähköturvallisuuskortit. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan suorittamaan suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työkentän sekä ammattitaitoisen tiimin tuen ja kilpailukykyiset ison talon edut. 

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 24.6.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -