(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Jyväskylä
Kotivo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Kotivo Oy on kiinteistöjen sähkösaneerauksiin erikoistunut yritys. Sähkö on entistä isompi osa elämäämme, mutta monessa omakotitalossa on vanhentunut sähköjärjestelmä. Sähkötekniikan tekninen käyttöikä on 20-40 vuotta. Vanhat sähköjärjestelmät voivat aiheuttaa vanhetessaan henkilö- ja paloturvallisuusriskin. Suomessa syttyykin vuosittain 1500 sähkön aiheuttamaa tulipaloa. Meillä kotivolla on vahva halu muuttaa kiinteistöjen sähköjärjestelmät turvallisiksi tulevaisuutta ajatellen. 

Kotivo sähkösaneeraus on nopea ja turvallinen tapa nykyaikaistaa kiinteistön sähköjärjestelmä avaimet käteen -periaatteella.

Haemme työtä pelkäämätöntä SÄHKÖASENTAJAA JYVÄSKYLÄN seudulle sähkösaneerausten asennuksiin asiakkaillemme. Tehtävääsi kuuluu työkohteiden aikatauluttaminen ja asennukset sekä järjestelmän kouluttaminen asiakkaalle. Pystyt itsenäisesti tekemään asennuksia asiakkaan tiloissa. Olet pitkäjänteinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja vastuullisen asenteen.

TARJOAMME SINULLE:

- Vakituisen työn ja hyvät tulevaisuuden näkymät
- Erinomaiset työkalut työn toteuttamiseen
- Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin
- Selkeän toimenkuvan
- Hyvän perehdytyskoulutuksen

EDELLYTÄMME HAKIJALTA:

- Sähköalan koulutusta 
- Vähintään vuoden kokemusta sähköalan töistä
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Hyvää työmoraalia
- Halua kehittyä työssään
- Ajokorttia

Renoa Group on Suomen johtava taloteknisiä palveluita tarjoava yritys; palvelemme asiakkaitamme kotien ja kiinteistöjen kunnossapitotarpeissa valtakunnallisesti. Nuorekkaaseen yrittäjähenkiseen joukkoomme kuuluu jo noin 500 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on kasvanut nopeasti jo 50Me luokkaan. Kattava palveluvalikoimamme sisältää käyttövesi-, lämmitys-, sähkö-, viemäri- ja ilmanvaihtosaneeraukset sekä näihin liittyviä huoltopalveluita. Palveluja tuotetaan Suomessa tytäryhtiöidemme KotiSun Oy, KotiSun Viemäripalvelut Oy, Kotivo Oy ja Finluft Oy:n nimissä. Ruotsissa meidät tunnetaan Sundahem-brändillä ja haemmekin vahvaa kansainvälistä kasvua. Jo yli 20,000 tyytyväistä suomalaista talonomistajaa on luottanut meihin kotiensa järjestelmien uusimisessa. Renoa Groupin pääomistajia ovat vakavaraiset suomalaiset yhtiöt CapMan, eläkeyhtiö Varma ja Suomen Teollisuussijoitus Oy.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän meille hakemuksen mahdollisimman pian.

Lue meistä lisää: www.kotivo.fi

 https://youtu.be/1gv8lEgoKQI  

 

Yhteyshenkilöt

Aleksi Manninen

Asennuspäällikkö

040 5969929

aleksi.manninen@kotivo.fi