(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Hyvinkäälle
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Haemme nyt vastuunkantajaksi Hyvinkään sairaalan kiinteistönhoitotiimiin

SÄHKÖASENTAJAA

Tehtäviin kuuluvat mm. sähkönjakeluverkon ja sairaalatekniikan ennakkohuollot ja vikakorjaukset sekä kiinteistöpäivystystehtävät. Tehtävä edellyttää sähköasentajan ammattikoulutusta ja laajaa työkokemusta. Teollisuuden kunnossapitotehtävät, tele- ja rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemus, yleisten tietojärjestelmien käyttötaito ja sähköpätevyydet katsotaan eduksi. Arvostamme teollisuussähköasentajan ammattitutkinnon lisäksi S2 sähköpätevyyttä, asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen isännöitsijä Samir Elhazzaz puh. 040 1447929 tai huoltomestari Matti Arike puh. 050 4276978. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 25.1.2019 mennessä tästä.