(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja huoltotöihin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Etsimme nyt sähköasentajaa työskentelemään huolto- ja asennustöiden pariin Pitäjänmäkeen! Töitä tehdään liukuvassa päivävuorossa ja tulet tukemaan työssäsi tiimiä, joka tarvitsee rautaista ammattitaitoasi laitteiden asennuksissa.

Sähköasentajana työskentelet huolto- ja asennustehtävissä osana testaajien tiimiä ja sen tukitoimia. Testauksia suorittava tiimi tarvitsee rautaista ammattitaitoasi kasaamaan, testaamaan sekä korjaamaan muun muassa sähkölaitteita ja muita uusia järjestelmiä. Saat monipuolisen työnkuvan, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen!

Asennus- ja huoltotöiden lisäksi hankit mm. varaosia ja pidät huolta tarvikkeiden ja laitteiden yleisestä kunnosta. Kokeneiden kollegoiden kanssa voit päätyä sähkötöiden ohessa kehittämään taitojasi myös mekaanisella puolella.

Toivomme hakijalta sähköalan koulutusta ja katsomme eduksi kokemuksen vastaavista huolto- ja asennustehtävistä. Arvostamme osaamisesi tukena olevaa hyvää asennetta ja ongelmanratkaisukykyä. Kykenet työskentelemään suomeksi, mutta tarvittaessa ajoittainen englannin käyttökään ei ole sinulle ylitsepääsemätön ongelma.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi ammattitaitoisessa ympäristössä, jossa pääset laajentamaan osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Työsuhde solmitaan 6 kk määräaikaisena työsuhteena Baronalle, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Baronalla Perttu Piispa, 050 471 3321.