(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja huoltotehtäviin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Nyt etsinnässä sähköasentaja asiakasyrityksemme vaihteleviin huoltokohteisiin Tampereelle ja sen lähialueille.

Työ sisältää kiinteistöjen huoltotöitä ja niihin liittyviä vikakeikkoja. Työ on kokopäivätyötä, mutta työkohteet saattavat vaihdella päivän aikana.

Odotamme hakijalta sähköasentajan perustutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta alalta. Etsimämme tekijä on  itsenäiseen työskentelyyn kykenevä hyvän työmotivaation omaava asentaja. Toivomme lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, sillä työtä tehdään myös yksityisasunnoissa.

Työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti työllistymisen edellytys. Tulityökortti ja oman auton käyttömahdollisuus plussaa!

Kiinnostaako sinua liikkuva työ vaihtelevien sähköasennusten parissa? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta tai soita suoraan Katja Metsäkylä 040 646 2426, niin paikka voi olla sinun!

Lisätiedot tarvittaessa Katja Metsäkylä 040 646 2426.