(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja huoltopalveluihin Rauman alueelle
Konecranes Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Konecranes on maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.
Sähköasentaja huoltopalveluihin Rauman alueelle
Haemme asiakasyrityksellemme rekrytointina huoltoasentajaa Konecranes nostolaitehuoltoon Raumalle.
Huollossa työskennellessä vastaat työn suorittamisesta monissa eri asiakasprojekteissa: on vikakeikkoja, huoltoa ennakkohuoltosuunnitelmien mukaisesti, perusparannuksia sekä uusien laitteiden asennuksia. Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta innostunutta otetta ja kykyä itsenäiseen työhön. Vaikka toimit itsenäisesti, olet osa isompaa ryhmää, jolta saat tukea ja pääset sitä myös antamaan. Tehtävissä tarvitset taitoa mekaanisiin asennuksiin sekä sähköasentajan koulutusta.
Konecranesin omat nostolaitehuollon koulutukset takaavat sinulle hyvän kehittymispolun olitpa sitten jo kokenut nostolaiteluvilla varustettu ammattilainen tai urasi alussa oleva sähköalan peruskoulutuksen käynyt henkilö. Työt suoritetaan asiakkaan tiloissa, joissa olet ammattilaisena edustamassa yhtiötäsi ja annat hyvän ja luotettavan kuvan itsestäsi työmaalla. Konecranes tarjoaa hyvät työkalut käyttöösi, joten tässä pääset urallasi hyvin eteenpäin.
Huoltoauto odottaa pihalla jo uutta ammattilaista, hae paikkaa heti Adeccon sivuilla, soita 050 444 4477 tai lähetä sähköpostia arttu.niemela@adecco.fi.
Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät-ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.