(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Helsingin keskustaan, PAP Group
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019
PAP Group omistautuu toiminnassaan täydellisesti paloturvallisuusratkaisujen kehittämiseen Haluamme maksimoida yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden. Siksi tarjoamme asiakkaillemme alan parasta kokonaispalvelua, joka kattaa kaiken järjestelmänsuunnittelusta asennukseen ja sen jälkihuoltoon. PAP Group Oy liikevaihto oli 6,5 miljoonaa euroa 2018 ja työllisti 40 henkilöä

Yrityksen toiminnan kasvaessa haemme asiakkaallemme PAP Groupille

ASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työssäsi pääset työskentelemään Helsingin keskustassa sijaitsevassa kiinteässä kohteessa turva-, opasvalo-, paloilmoitin-, turvavalo- ja äänievakuointilaitteiden asennus ja kaapelointitöissä. Toivomme sinulta sähköasentajan koulutusta sekä kokemusta kaapelinvedosta, asennustöistä sekä hyvistä asennustavoista harjoitteluiden, kesätöiden tai palkkatöiden muodossa.

Tarjoamme sinulle kiinteän työpisteen Helsingin keskustassa sijaitsevassa kohteessa, jossa pääset työskentelemään noin kolmen muun asentajan tiimissä. Työskentelet tiivisti myös oman projektipäällikön sekä ulkoisen urakointiliikkeen kanssa. Tässä tehtävässä on loistavat etenemismahdollisuudet talon sisällä kehittymään palojärjestelmien ammattilaiseksi.

Haku toteutetaan yhteistyössä StaffPoint Oy:n kanssa ja työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPoint Oy:n välille, työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös asiakkaan omille listoille. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja jättää hakemus jo tänään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

- Sähköalan koulutustaustaa

- Aiempaa kokemusta harjoitteluiden tai töiden kautta sähköasennuksista

- Oppimiskykyä ja kehittymishalua


Tarjoamme sinulle

- Kiinteän työkohteen Helsingin keskustassa

- Vakituisen päivätyön, jossa on myös joustomahdollisuus

- Mahdollisuuden kehittyä alalla rautaiseksi osaajaksi ja edetä talon sisällä haastavampiin tehtäviin


Arvostamme

- Aiempaa kokemusta paloilmoitin- tai äänievakuointijärjestelmien asennuksista


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi viereisestä linkistä ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mikko Hoffren
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15790 || vaihde 030 047 2000
mikko.hoffren@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi