Sähköasentaja Haminaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haemme nyt ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA Haminaan.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässäsi huolehdit kiinteistöjen kunnossapito- ja asennustehtävistä suuren kansainvälisen asiakkuutemme tiloissa. Työ on kokopäivätyötä ja sijoittuu pääosin arkisin klo 7–16 välille, mutta satunnaiset viikonlopputyöt voivat olla mahdollisia.


Edellytämme vähintäänkin soveltuvaa koulutusta, kuten sähköasentajan ammattitutkintoa, ja 3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä hyviä atk-taitoja.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 7.6.2019.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 14-15 välillä työnjohtaja Marko Hovi, puh. 050-529 7836.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268858
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hamina