(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Haminaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Haemme nyt ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA Haminaan.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässäsi huolehdit kiinteistöjen kunnossapito- ja asennustehtävistä suuren kansainvälisen asiakkuutemme tiloissa. Työ on kokopäivätyötä ja sijoittuu pääosin arkisin klo 7–16 välille, mutta satunnaiset viikonlopputyöt voivat olla mahdollisia.


Edellytämme vähintäänkin soveltuvaa koulutusta, kuten sähköasentajan ammattitutkintoa, ja 3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä hyviä atk-taitoja.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 10.6.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-16 asiakkuuspäällikkö Mikko Kujala p. 050 463 2025.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -