(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja GPP Perimeter Protection Oy:lle
GPP Perimeter Protection Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Etsimme asiakkaallemme GPP Perimeter Protection Oy:lle sähköasentajaa liikkuvaan ja vaihtelevaan turvajärjestelmien asennus-/huoltotyöhön.

Työtehtäviisi sisältyy turvajärjestelmien sähköasennus- ja kunnossapitotyöt sekä vianetsintää vaihtelevissa kiinteistö- ja teollisuuskohteissa, kuten virastotaloissa ja voimalaitoksilla. Asennettavia laitteita ovat esimerkiksi turvaportit ja -puomit sekä maasta nousevat ajonestopollarit.

GPP Perimeter Protection Oy:n toimipiste sijaitsee Kemissä, mutta lähtökohtaisesti keikoille voit lähteä suoraan kotoa. Työkohteet sijoittuvat pääasiassa ulkotiloihin eri puolille Suomea. Työt tehdään arkisin päivävuorossa, mutta liikkuvan työn vuoksi tehtävä vaatii joustavuutta päivien kestoon.

Edellytämme

  • alaan soveltuvaa koulutustaustaa (sähkö/automaatio)
  • vähintään 2 vuoden aikaisempaa kokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
  • sujuvaa suomen kielen osaamista sekä perustasoisen englannin osaamista
  • B-luokan ajokorttia
  • nuhteetonta taustaa.

Valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua. Tehtävään soveltuu hyvin henkilö, jolla on hyvien teknisten tietojen ja taitojen lisäksi kyky edustaa työnantajaa Perimeter Protectionin asiakkaiden työkohteissa hyvällä ja ammattitaitoisella käytöksellä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen sähköasentajan työn, jossa saat vastuuta ja pääset kehittämään osaamistasi. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena Baronan kautta, mutta rekrytoinnissa tähdätään pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Hyvin suoritettujen töiden jälkeen valitulla henkilöllä on erinomainen mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen Perimeter Protectioninille.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta arkisin klo 12 - 13 antaa Markus Korpela, numerosta 0504648493. Huom! kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen tulee tehdä Baronalle.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.