(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja GPP Perimeter Protection Oy:lle
GPP Perimeter Protection Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Etsimme asiakkaallemme GPP Perimeter Protection Oy sähköasentajaa liikkuvaan ja vaihtelevaan turvajärjestelmien asennustyöhön päivävuoroon. Työhönottopiste on Nurmijärvellä.

Työtehtäviisi sisältyy turvajärjestelmien asennus- ja kunnossapitotyöt sekä vianetsintää vaihtelevissa kiinteistö- ja teollisuuskohteissa kuten virastotaloissa ja voimalaitoksilla. Asennettavia laitteita ovat esimerkiksi turvaportit ja -puomit sekä maasta nousevat ajonestopollarit. Työhönottopiste ja Perimeter Protectionin toimipiste sijaitsee Nurmijärvellä, mutta työkohteet pääasiassa sijoittuvat ulkotiloihin eri puolille Etelä-Suomea.

Toivomme hakijalta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (Sähkö/automaatio)
  • Vähintään 2 vuoden aikaisempaa kokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista.

Edellytämme

  • Sujuvaa suomen kielen osaamista sekä perustasoisen englannin osaamista
  • B luokan ajokorttia
  • Nuhteetonta taustaa. Valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Tehtävään soveltuu hyvin henkilö, jolla on hyvien teknisten tietojen ja taitojen lisäksi kyky edustaa työnantajaa Perimeter Protectionin asiakkaiden työkohteissa hyvällä ja ammattitaitoisella käytöksellä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen sähköasentajan työn, jossa saat vastuuta ja pääset kehittämään osaamistasi. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena Baronan kautta, mutta rekrytoinnissa tähdätään pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Hyvin suoritettujen töiden jälkeen valitulla henkilöllä on erinomainen mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen Perimeter Protectioninille.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta arkisin klo 12 - 13 antaa Atte Murto-Koivisto, 050 501 2792. Huom! Kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen tulee tehdä Baronalle.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.