(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019
Etsimme asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen
SÄHKÖASENTAJAA.

Asiakkaamme on Oulun alueella toimiva sähköalan yritys, joka toteuttaa laadukkaita palveluitaan sekä yritys-, että yksityisasiakkaille yli 20 vuoden kokemuksella.
Rautaiseen tiimiin on nyt etsinnässä uusi, itsenäisellä työotteella varustettu motivoitunut tekijä.

Kuvalukutaito on edellytys, joten sähköpiirustusten ja ohjeiden mukainen huolellinen ja ripeä tekeminen ovat tämän työn avain asemassa. Työ on pääasiassa reissutyötä vaihtuvissa kohteissa ympäri Suomea, joten edellytämme sen suhteen joustavuutta.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen, jopa vakituiseen työsuhteeseen kilpailukykyisellä palkalla. Pääset toimimaan itsenäisesti kehittävässä, vaihtuvassa ja motivoivassa työympäristössä.

Edellytämme Sinulta:
- Alan koulutusta
- Vankkaa työkokemusta
- Sähkötyökorttia
- Työturvallisuuskorttia
- Motivaatiota työtä kohtaan
- Reipasta ja itseohjautuvaa asennetta

Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työnkesto: 6-12kk, mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Emme käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävistä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen puh. +358 400 580 352.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.