Sähköasentaja Fortacolle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Fortaco on Euroopan johtava sopimusvalmistaja, jonka ydinliiketoiminta-alueita ovat työkoneiden ohjaamot, asennusvalmiit teräsrakennekomponentit sekä kokoonpanot ajoneuvo- ja materiaalinkäsittelysektorille. Fortaco tarjoaa myös suunnittelu- ja tuotekehityspalveluja teknologiaosaston kautta. Palvelu kattaa muotoilun, suunnittelun, ja projektinjohdon aina prototyypin valmistukseen saakka. Fortacolla on kahdeksan tuotantoyksikköä viidessä eri maassa (Suomi, Viro, Puola, Slovakia, Unkari), joissa työskentelee yhteensä 2200 työntekijää. Turvallisuus, korkea laatu ja toimitusvarmuus ohjaavat toimintaamme ja takaavat menestyksen asiakkaidemme lopputuotemarkkinoilla.

Haemme Fortacolle Sastamalaan sähköasentajaa työkoneiden asennus- ja kokoonpanotyöhön. Työtehtävissä pääset osaksi koko työkoneen valmistusprosessia sen alkukokoonpanosta lopputestaukseen. Työ on päivätyötä liukuvalla työajalla ja saat perehdytyksen työhösi työsuhteen alussa.

Haemme korkealla työmoraalilla varustettua tarkkaa ja huolellista työntekijää. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta sopeudut hyvin myös osaksi isompaa tiimiä. Olet omatoiminen ja aktiivinen kaikissa työtehtävissäsi. Edellytämme aiempaa kokemusta sähköasennuksista tai sähköasentajan koulutusta. Työturvakortti sekä tulityökortti ovat eduksi, mutta sinut koulutetaan tarvittaessa.

Koulutusjakso uudelle työntekijälle on 1-8 viikkoa riippuen osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Koulutusjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä tuotantopalkkioille. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkan nykyaikaisessa työympäristössä. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Lisätietoja paikasta antaa Eezy VMP Sastamala p. 044 596 4500/Ari tai 0407444261/Sonja.

Jätä hakemus, niin otamme yhteyttä ja sovitaan haastatteluaika Sastamalan tai Huittisten toimistollemme!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot