(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

 

Hakuaika 23.01.2020 – 06.02.2020

Etsimme nyt asiakasyritykseemme sähköasentajaa rakennuskonevuokraamon palvelukseen Espooseen. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisia sähköasentajan töistä kuten sähkökeskus- ja porttiasennuksista sekä niiden huolloista. Päätoimipisteesi sijaitsee Espoossa. Tarvittaessa työssä liikutaan yrityksen autolla työmaakohteisiin pääkaupunkiseudun alueella. Työtä tehdään arkisin klo 7-16 välillä, yhteensä 38 h/viikko.

Tehtävä edellyttää sähkö-/automaatioalan peruskoulutusta, aikaisempaa kokemusta sähkötöistä sekä B-ajokorttia. Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit luontevasti myös tiimissä ja joustat tarvittaessa tilanteen mukaan.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta porttiasennuksista tai -huolloista, vaan perehdytämme sinut yritykseen sekä työtehtäviin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko yrityksen toimintaan.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.