(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja erikoisajoneuvojen tuotantoon
Kiitokori Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Hei sähköasentaja, löytyykö sinulta D-ajokortti? Tahdotko töihin kansainväliseen, mutta suomalaiseen yritykseen? Jatka lukemista!

Kiitokori Oy on johtava suomalainen erikoisajoneuvoja valmistava koritehdas. Yritys suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kirjastoautoja, terveyspalveluautoja ja muita palvelu- ja erikoisautoja sekä lentokoneiden jäänpoistoautoja. Kiitokori Oy:lla yksilöllisyys, joustavuus ja työn korkea laatu kaikissa vaiheissa ovat lähtökohtana.

Alkuaikojen puukuoriset autot tarvitsivat syntyäkseen puuseppää. Hänelle ja monelle muun materiaalin käsittelijälle sekä teknisen työn tekijälle on yhä käyttöä. Kiitokorin tuotteet syntyvät monen eri ammattilaisen saumattomana yhteistyönä.

Haemme nyt Kiitokori Oy:lle ammattitaitoista sähköasentajaa (230V) vaativiin erikoisajoneuvojen sähköasennuksiin. Tehtävässä vaaditaan D-ajokorttia, joten etsimme erityisesti monitaitoista tekijää.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja toivoisimme valittavan henkilön aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Aloitus on kuitenkin sovittavissa. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Työpaikka sijaitsee Kiitokorin tehtaalla Iitin kuntakeskuksessa, Kausalassa.

Hae tehtävää viimeistään 18.11. ja kerro meille, miksi olisit hyvä valinta tehtävään. Tutustumme sinuun mielellään, joten saatamme olla yhteydessä piankin työhaastattelun merkeissä.

Jäikö sinulle jotain kysyttävää? Ole yhteydessä Baronan Jussiin, hän vastaa mielellään kysymyksiisi <u>tiistaisin klo 13 -15!</u>

Jussi Miettinen, Senior Consultant: jussi.miettinen@barona.fi / 0400670152.

Edellytykset työnsaannille: S3 tutkinto, Sähköasentaja, Sähköautomaatioasentaja
Eduksi luettavat asiat: S2 luvat