(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja elintarviketeollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Haemme nyt Sipooseen jo kokemusta kerryttänyttä sähköasentajaa elintarviketeollisuuteen asiakkaallemme Quant Finlandille. Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja.

Työpäiväsi Työpäiväsi vietät elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksessa teollisuuslaitteiden ja -koneiden kunnossapidon, asennusten ja vianhaun parissa. Lisäksi työhösi kuuluu määräaikaishuollot. Toimit työssäsi osana ammattitaitoista tiimiä, mutta toiveenamme on, että pystyt välillä työskentelmään myös itsenäisesti. Työskentelet kolmivuorossa, johon sisältyy viikonloppupäivystys noin 4-5 viikon sykleissä. Työsuhteessa käytetään Suomen elintarviketyöläisten liiton työehtosopimusta.

Arvostamme

  • Sähköalan koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta teollisuuden kunnossapidosta.
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat sekä tiimityöskentelytaitoja.
  • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun.
  • Kokemusta tai tietämystä automaatiosta ja mekaanisista asennuksista.
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvakortteja sekä hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. Asiakasyrityksessämme toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätyttyä, mutta myös suoraan heille työllistyminen on neuvottelukysymys.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-11.30)

Avainsanat: teollisuuden sähköasentaja, sähköasentaja, sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja