(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, Electrowise Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Henkilöstöpalvelu Heimo etsii nyt Heinolaan osaavaa SÄHKÖASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Voit olla nuori, urasi alussa oleva tekijä tai kokenut ammattilainen. Tärkeintä on, että sinulla on asenne ja motivaatio kohdallaan, sekä kykenet itsenäiseen työhön. Olethan asiakaspalveluhenkinen, reipas ja ripeä tekijä, jolla on alalle soveltuva koulutus.

Työkohteet ovat Päijät-Hämeessä sijaitsevia teollisuuden sopimusasiakkaita ja uudisrakennuskohteita sekä heikkovirta-alan töitä mm. palo- ja turvallisuusjärjestelmät sekä kulunvalvonta. Työsuhde on aluksi määräaikainen työsuhde, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä tämän jälkeen asiakasyrityksen kirjoille. Työ on päivätyötä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi