(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, Elecster Oyj
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Elecster Oyj on maailman johtava iskukuumennetun eli UHT-maidon pussipakkauslinjojen toimittaja. Elecster toimittaa maidon prosessointi- ja aseptisia pakkauslinjoja ja niihin liittyviä pakkausmateriaaleja maailmanlaajuisesti, yli 80 maahan. Elecsterin päätoimipaikka sijaitsee Akaassa, jossa meijerikoneiden suunnittelu, tuotekehitys  ja kokoonpano tapahtuvat.

Etsimme Elecster Oyj:lle sähköasentajaa Akaaseen. 

Tehtävässä kootaan meijerikoneissa käytettävät sähkökaapit kokonaisuudessaan. Työssä edellytetään sähkö- ja automaatioalan koulutusta sekä kokemusta voimavirtatyöskentelystä. Valittavalta henkilöltä toivotaan huolellisuutta ja tarkkuutta sekä jonkin verran kokemusta sähköasennuksista teollisuusympäristössä.

Tehtävässä on mahdollisuus myös lyhyisiin työkomennuksiin ulkomailla oman kiinnostuksen ja mahdollisuuksien mukaan.

Työaika on arkisin klo 8-16 (40 h/vko) ja palkkaus määrittyy osaamisen mukaan. Kyseessä on vakituinen vuokratyösuhde ja jatkossa voi olla mahdollisuus rekrytoitua suoraan Elecsterin kirjoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.