(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, aurinkopaneelit
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Keravalle sähköasentajaa aurinkopaneelien ja niiden järjestelmien asennusten pariin. Asiakkaamme tarjoaa energiatehokkuuspalveluita Etelä-Suomen alueella sekä omakotitaloihin että yrityksille.

Työpäiväsi

Päivittäisessä työssäsi toimit GEF-aurinkopaneelijärjestelmien asennusten parissa eri kohteissa. Yrityksen toimipiste sijaitsee Keravalla, mutta asennustyötä on Etelä-Suomen alueella. Työssä toimit osin työparin kanssa ja osin itsenäisesti. Töitä tehdään päiväsaikaan ja talveksi hommia on sisätiloissa.

Arvostamme

  • Sähköalan koulutusta
  • Muutaman vuoden verran työkokemusta aurinkopaneelijärjestelmien asennuksista tai kokoonpanosta
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Silmää asennushommien ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
  • Oman auton käyttömahdollisuutta
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Kaupan päälle saat mukavan 21 henkisen työporukan, jossa vaihtuvuus on pieni. Työantajallasi on hyvä vakuutus ja saat laajan työterveyden edut. Saat luonnollisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat peruspalkkasi lisäksi. Tämän ohella työnantajasi tarjoaa puhelinedun, työtietokoneen, työkalut ja -vaatteet sekä kattavan perehdytyksen työhön. Pajalla pystyt myös korjaamaan omaa autoasi. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi. Liikkuva työ mahdollistaa uudet jekut erilaisilla koneilla ja pääset tekemään työtäsi itsenäisesti, mutta silti työskentelet asiakkaiden parissa. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haku päättyy heti sopivan asentajan löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-11.30)

Avainsanat: sähköasentaja, aurinkopaneeliasentaja, aurinkosähköasentaja, teknikko, tekninen asentaja,