(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja, aurinkopaneelit
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Keravalle sähköasentajaa työskentelemään aurinkopaneelien ja niiden järjestelmien asennusten pariin. Asiakkaamme tarjoaa energiatehokkuuspalveluita Etelä-Suomen alueella sekä omakotitaloihin että yrityksille.

Työn kuvaus

Päivittäisessä työssäsi toimit GEF-aurinkopaneelijärjestelmien asennusten parissa eri kohteissa. Yrityksen toimipiste sijaitsee Keravalla, mutta asennustyötä on Etelä-Suomen alueella. Työssä toimit osin työparin kanssa ja osin itsenäisesti. Töitä tehdään päiväsaikaan ja talveksi hommia on sisätiloissa.

Työn edellytykset

Tässä työssä menestyt, kun sinulla on muutaman vuoden verran työkokemusta aurinkopaneelien järjestelmistä asennuksesta tai kokoonpanosta ja sähköalan koulutus. Sinulta tulisi löytyä myös silmää asennushommien ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun. Työssä tarvitset myös sekä oman auton käyttömahdollisuuden että suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Kaupan päälle saat mukavan 21 henkisen työporukan, jossa vaihtuvuus on pieni. Työantajallasi on hyvä vakuutus ja saat laajan työterveyden edut. Saat luonnollisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat peruspalkkasi lisäksi. Tämän ohella työnantajasi tarjoaa puhelinedun, työtietokoneen, työkalut ja -vaatteet sekä kattavan perehdytyksen työhön. Pajalla pystyt myös korjaamaan omaa autoasi. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi. Liikkuva työ mahdollistaa uudet jekut erilaisilla koneilla ja pääset tekemään työtäsi itsenäisesti, mutta silti työskentelet asiakkaiden parissa. 

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)


HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)