(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja asiakaskohteeseen Kaukaan sahalle
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Lappeenranta

Haemme sähkö-/automaatioasentajaa asiakaskohteeseemme Lappeenrantaan UPM Kaukaan sahalle. Tehtävät edellyttävät 3-vuorotyövalmiutta.

Automaatioasentaja vastaa sähkö-ja automaatiolaitteiden vianhaku-,korjaus-,ennakkohuolto- sekä kehitystehtävistä osana tiimiä. Edellytämme muutaman vuoden kokemusta teollisuuden sähköautomaatiotöistä, sekä sähköasentajan perustutkintoa.

Kykenet huolehtimaan itsenäisesti sähkö- ja automaatiolaitteiden vianhaku-, korjaus, ennakkohuolto- sekä kehitystehtävistä. Odotamme sinulta logiikkaosaamista ( Omron ja S7). ST3-pätevyys katsotaan eduksi.

Toivomme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on hyvä paineensieto ja ongelmanratkaisutaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työturvallisuus on meille tärkeää ja arvostamme 0-tapaturmaa ajattelumallia.

Lisätietoja kunnossapitoasentajan tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Jyrki Nauha p. 040 5510723.

Hae tehtävää 20.5.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.