(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Arctic Machinelle Jyskään
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Sähköasentajaksi alansa johtavaan perheyritykseen?

 

Pitkälle on tultu siitä, kun 1940-luvulla tieaurat taottiin peltitynnyreistä. Tänä päivänä Arctic Machine on tienhoidon edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja, ja Arctic Machinen koneet hoitavat teitä yli 12 maassa. Huippuunsa kehitetyt laitteet ja innovatiivinen tuotekehitys takaavat turvalliset tiet säässä kuin säässä.

Kaikki tuotteet ovat itse kehitettyjä, testattuja sekä alkutuotantoa myöten kotimaisia. Autot sisältävät laitteet lumenpoistoon, liukkaudentorjuntaan, puhdistukseen, sekä tiedonkeruuseen välineiden toiminnasta. Täydellinen kokonaisratkaisu!

 

Haluaisitko sinä olla osa tätä tarinaa, kasvua ja kehitystä?

 

Nyt haetaan SÄHKÖASENTAJAA Arctic Machinelle Jyskään. Työ tarjoaa antoisia ja monipuolisia tehtäviä aktiivisessa työympäristössä. Työtehtäviin kuuluu yrityksen valmistamien raskaan kaluston auraus-, hiekoitus- ja suihkutuslaitteiden sähkötöitä ja asennuksia.

 

Töitä tehdään tällä hetkellä päivävuorossa. Työtäsi tukemassa on ammattitaitoinen työporukka, johon pääset varmasti hyvin mukaan avoimella ja iloisella asenteella.

 

Hakijalla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemusta sähkö- ja hydrauliikka-asennuksista. Arctic Machinella menestyminen vaatii innostunutta asennetta ja valmiudet oma-aloitteiseen itsenäiseen työskentelyyn. Yritys arvostaa tarkkaa ja huolellista työnjälkeä. Arvostamme, jos olet englannin kielen taitoinen.

 

Työt alkavat viimeistään elokuun alussa, mahdollisesti jo aikaisemmin. Tehtävä on alkuun määräaikainen, ja sopimukset tehdään alustavasti lokakuun loppuun. Sopivien henkilöiden työsopimuksia jatketaan todennäköisesti aina vuoden loppuun saakka, tai jopa pidempäänkin.

 

Miksi Arcticille kannattaa tulla?

Pääset mukaan oikeasti kansainväliseen mutta kotimaiseen vientiyritykseen, joka on alallaan Euroopan paras. Jos olet kiinnostunut tekniikasta, näissä laitteissa oleva teknologia, äly, softa ja tiedonkeruuratkaisut ovat aivan omaa luokkaansa. Töitä tehdään siisteissä ja valoisissa tiloissa ja palkkakin on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan.

Käy kurkkaamassa lisää www.arcticmachine.fi ja www.infotripla.fi

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Derek Kinnunen, derek.kinnunen@adecco.fi, 040 627 5757. Hae paikkaa soittamalla, pistäytymällä toimistossamme Kolmikulmassa Kalevankadun ja Ilmarisenkadun risteyksessä, tai tässä hakemuksessa olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.